تبلیغات

Code Center

ساعت مچی

|

جلوگیری از کپی کردن مطالب

وبلاگ هنری و آشپزی گلفرنگ - شاورمای گوشت لبنانی
 
وبلاگ هنری و آشپزی گلفرنگ
آموزش هنرهای دستی، آشپزی، خلاقیت، نقاشی، عکاسی،کاریکاتور و تصاویر جالب و ...
یکشنبه 27 بهمن 1392 :: نویسنده : دوست گلفرنگ
گوشت استیک: 1 کیلوگرم

مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت

سیر: 5 حبه
آب لیموی تازه: 1/2 پیمانه
سرکه سیب: 1/4 پیمانه
روغن زیتون: 1/4 پیمانه
میخک: 1 ق چ
نمک: 1 ق چ
زیره: 1/2 ق چ
پودر رازیانه: 1/2 ق چ
هل: 1/2 ق چ
جوزهندی: 1/2 ق چ
فلفل دانه ای: 1/2 ق چ
فلفل کاین: 1/4 ق چ
پودر زنجبیل: 1/4  چ

مواد لازم برای سس تاهینی:

رب تاهینی: 2 ق چ
آب لیمو: 1 پیمانه
سیر له شده: 3 حبه
نمک: 1 پنسه

مواد لازم برای ساندویچ:

جعفری: 1/2 پیمانه
گوجه کریل شده:
سیب زمینی سرخ شده
نان پیتا

طرز تهیه:
آب لیمو، سرکه سیب و ادویه ها  را برای 2 دقیقه در مخلوط کن بزنید. گوشت را به اندازه تکه های دراز  10-12 سانتی و ضخانت 2 سانت خرد کنید. گوشت را در کاسه ریخته کمی روغن زیتون و مواد سس را اضافه کنید و هم بزنید و به مدت 1 شب در یخچال قرار دهید.
گوشت ها به همراه کمی مواد مزه دار کردن را در یک ظرف پیرکس ریخته و رویش را با فویل آلومینیم بپوشانید و به مدت 2 ساعت در فر 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. 

برای تهیه سس، مواد سس را در کاسه ریخته و هم بزنید.

برای سرو 
حدود 100 تا 120 گرم گوشت شاورما را در نان پیتا گذاشته و کمی سس تاهینی و گوجه کبابی، سیب زمینی و جعفری اضافه کنید و سس را رویش بریزید.

ترجمه اختصاصی گلفرنگ

*** استفاده از مطالب با ذکر نام وبلاگ و درج لینک بلامانع است***








نوع مطلب : گوشت، 
برچسب ها : شاورمای گوشت، شاورما، آشپزی لبنانی، غذاهای لبنانی،
لینک های مرتبط :
جمعه 17 شهریور 1396 08:15 ق.ظ
What's up, I desire to subscribe for this web site to get newest updates, thus where can i do
it please help.
دوشنبه 1 خرداد 1396 09:50 ب.ظ
Howdy would you mind sharing which blog platform you're using?
I'm going to start my own blog soon but I'm
having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

The reason I ask is because your design and style seems different
then most blogs and I'm looking for something completely unique.

P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!
یکشنبه 20 فروردین 1396 04:44 ق.ظ
I every time emailed this weblog post page to all my associates, because if like to read it afterward my contacts will too.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


سلام دوستان عزیزم
من ذوست گلفرنگ و مستاجر این وبلاگ هستم.
آشپزی و هنر هم زیاد بلد نیستم.
برای اینجور مطالب لطفا به سایت زندگی از آ...تا...ی www.ataye.ir سر بزنید.

مدیر وبلاگ : دوست گلفرنگ
موضوعات
آرشیو وبلاگ
نویسندگان
نظرسنجی
آیا در صورت قرار دادن آموزش نقاشی با تکنیک های مختلف به صورت گام به گام در سایت، آنرا خریداری می کنید؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :