تبلیغات

Code Center

ساعت مچی

|

جلوگیری از کپی کردن مطالب

وبلاگ هنری و آشپزی گلفرنگ - ماهی سی بس با رازیانه
 
وبلاگ هنری و آشپزی گلفرنگ
آموزش هنرهای دستی، آشپزی، خلاقیت، نقاشی، عکاسی،کاریکاتور و تصاویر جالب و ...
جمعه 18 بهمن 1392 :: نویسنده : دوست گلفرنگ


مواد لازم:

ماهی سی بس پاک شده: 2 عدد کوچک

پیاز رازیانه: 1عدد

برگ ریحان درشت خرد شده: 1 مشت

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

زیتون سیاه: 1 مشت کوچک(مثل مشت کوچولوتون)

لیموی برش داده شده: 1 عدد


طرز تهیه:

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهی را شسته و خشک کنید. داخل و سطح بدن ماهی را به ادویه آغشته کنید و در شکم ماهی مقداری رازیانه، برشهای لیمو و ریحان قرار دهید. بقیه زیتون، لیمو و برگ ریحان را در سینی پخت فر بریزید و ماهی را روی این مواد قرار دهید. روی ماهی ها روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا مغز پخت شوند.


ترجمه اختصاصی گلفرنگ

*** استفاده از مطالب وبلاگ با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است***






نوع مطلب : ماهی و میگو، 
برچسب ها : سی بس، طریقه طبخ ماهی در فر، ماهی سی بس، سی باس،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 17 مرداد 1396 08:00 ق.ظ
Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you so much,
However I am experiencing troubles with your RSS.
I don't know why I cannot subscribe to it. Is there anybody getting the same RSS issues?

Anyone that knows the solution will you kindly respond?
Thanks!!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


سلام دوستان عزیزم
من ذوست گلفرنگ و مستاجر این وبلاگ هستم.
آشپزی و هنر هم زیاد بلد نیستم.
برای اینجور مطالب لطفا به سایت زندگی از آ...تا...ی www.ataye.ir سر بزنید.

مدیر وبلاگ : دوست گلفرنگ
موضوعات
آرشیو وبلاگ
نویسندگان
نظرسنجی
آیا در صورت قرار دادن آموزش نقاشی با تکنیک های مختلف به صورت گام به گام در سایت، آنرا خریداری می کنید؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :